Nyhed

PICNIC KURV - LIMITED EDITION

Varenr.: 85670

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

Brand:

MAMAMEMO®

Alder:

3+

Indeholder:

35 dele

Mål:

Picnic kurv: 28 x 19 x 11 cm

Dug: 50 x 50 cm

Materiale:

MDF, Bøgetræ

Inviter bamsen, dukken, mor, far eller din allerbedste ven med på picnictur. Picnickurven kan tages med i skoven, parken, på stranden eller med i haven eller gården. Du kan blandt andet servere lækre tortilla wraps, sandwich, frugt, kage og læskende saft eller dejlig varm kakao fra termoflasken for din gæst.

Det medfølgende picnictæppe matcher picnickurven og det flotte service i træ. Legemaden sættes sammen med velcro.  

Poul Erik & Anette Astrup Pedersen har været ejer af ASTRUP Group A/S (tidligere AM-leg) i 25 år, hvor de startede ud med at lave dukketøj og tilbehør. De forelskede sig siden i trælegetøj, og ud af kærligheden til rolleleg opstod MAMAMEMO®. Sidenhen kom byASTRUP® til, som et kærligt minde til deres afdøde datter, Marie.

I anledning af deres 25-års jubilæum har de kigget på en af deres allerførste design af træprodukter fra MAMAMEMO®: Picnickurven. I den første picnickurv var stoffet rød med hvide prikker, og indeholdt et matchende picnictæppe samt spisesæt med blandt andet pølsehorn, kiks og frugt. Picnickurven anno 2022 er opdateret i nye nordiske farver og med nyt lækkert indhold.

Kurven er Limited Edition.
Der produceres et begrænset antal – 2500 stk. som alle er nummererede på et vedlagt bevis.

Sættet indeholder incl. kurv og dug 35 dele:

1 termoflaske, 2 tallerkner, 2 krus, 2 skeer, 1 burgerbolle med salat, ost og tomat, 2 sandwich med salat og pålæg, 2 tortilla wraps, 3 gulerodsstave, 3 agurkestave, 2 hindbærsnitter, 1 delbar banan og 2 jordbær

 

Vores trælegetøj er lavet specielt til læring og underholdning.

Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.