mamamemo

 

 

Vores eget brand Mamamemo er jeres garanti for udviklende, sjovt og farverigt legetøj i høj kvalitet og unikt design til glæde og gavn for alle legebørn. Vi designer selv alle vores Mamamemo produkter og sørger for, at produktionen er i topkvalitet.   

Mamamemo trælegetøj

Vores brand Mamamemo består af et bredt udvalg af trælegetøj med utrolig god holdbarhed. Vores legetøj er solidt og kan tåle at blive brugt hver dag uden, at de går i stykker. Produkterne er også virkelighedstro og har en masse flotte detaljer. Mamamemo dækker en stor del af paletten, når det kommer til leg. 

Vi har for eksempel vores Mamamemo legekøkkener og tilbehør – derudover har vi også spisestel, køkkenmaskiner, forskellige butikker og meget mere. Som indhold til vores legekøkkener har vi Mamamemo legemad. Herunder finder du mange produkter, som du kender fra din hverdag: yoghurt, frugt i alskens afskygninger, pålægschokolade mm. Du finder nærmest alt det, som du kender fra køleskabet og køkkenskabene derhjemme.

Udover vores Mamamemo legekøkkener og legemad, så har vi også vores legetøjsserie med træværktøj. Denne serie rummer alt, hvad værktøjskassen begærer, uanset om man har en tømrer, snedker eller bilmekaniker gemt i sig. 

 

Målsætning for Mamamemo

Vores målsætning for Mamamemo og produkter generelt fra ASTRUP Group er at kunne tilføre legetøjsmarkedet kvalitetslegetøj med et højt pædagogisk indhold. Samtidig vil vi gerne være en troværdig leverandør, som vores kunder altid kan have tillid til. På denne måde vil vi være med til at øge kvalitetsniveauet på markedet fremover til gavn for alle legebørn og vores kunder.

Et personligt brand

Ikke mange er klar over, hvad Mamamemo står for, eller om det overhovedet står for noget. Det gør det – Og det er bestemt et meget personligt brand-navn. Navnet kommer fra ejerne Anette og Poul Eriks 4 børn, da de ønskede et deres nye brand skulle have en personlig betydning. Det fik det, da de valgte at tage de 2 første bogstaver i børnenes navne. Marie, Mads, Mette og Morten blev altså sammensat til Mamamemo.