Hos ASTRUP Group A/S tager vi vores ansvar alvorligt.

 

 

 

 

 

 Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, beskrives neden for en række tiltag, vi har iværksat indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv. 

 

 

 

 

 

 

 

FSC® er en uafhængig non-profit organisation, der er etableret for at fremme et ansvarlig skovbrug. ASTRUP Group A/S har et mål om at alle vores produkter skal produceres af FSC®-træ.

Vi håber at nå dette mål inden 2022.

Ikke alle vores varer er overgået til FSC®-træ. Det er tydeligt markeret på vores hjemmeside hvilke varer, der allerede er og hvilke varer, der ikke allerede er produceret i FSC®-træ.

Se efter det grønne FSC®-logo 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASTRUP Group A/S har siden 2018 været medlem af 
Business Social Compliance Initiative (amfori BSCI). 
BSCI er en sammenslutning af internationale virksomheder, der arbejder for og forpligter sig til at forbedre arbejdsforholdene i den globale forsyningskæde. 

 

 

 

 

Vi er medlem af den danske brancheforening LEG.

Der er vi fordi:

LEG arbejder for at opretholde og udvikle en ansvarsbevidst branche, med fokus på at øge forståelsen for legens positive bidrag til børns liv og udvikling.

Der er stor fokus på produktionsforhold, miljø, produktsikkerhed og forbrugersikkerhed.  

Børns sikkerhed kommer i første række og det er en forudsætning, at de produkter, som LEGs medlemmer sælger, lever op til gældende lovgivning og standarder og er sikre for børn at lege med.

I, som forbrugere, skal kunne føle jer trygge når I køber legetøj til børn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hos ASTRUP Group A/S producerer vi legetøj af høj kvalitet med høj legeværdi. Derfor opfordrer vi til at give sit legetøj videre. Det kan være videre til genbrugsbutikker, familie eller at gemme legetøjet til næste generation. 
Vi har udviklet et logo, der symboliserer vores ide om dette. I løbet af 2020 vil dette logo fremgå på alle vores varer, hvor det er muligt at trykke det. 

 

 

 

 

 

Vi arbejder med at reducere vores affaldsforbrug. Derfor genbruger vi flest mulige papkasser på vores lager. Således kan man godt modtage en kasse fra ASTRUP Group A/S med en anden tekst, end hvad kassen rent faktisk indeholder. 

 

 

 

 

 

Vi håber på at vores ønske om en verden uden kræft en dag vil gå i opfyldelse. 
Derfor donerer ASTRUP Group A/S hver måned kr. 15.000 til Børnecancerfonden.
Læs mere her:

https://byastrup.com/our-story-danish-version/ 

 

 

 

Vi tager også ansvar i vores nærområde. Vi tager bl.a. aktiv del i uddannelse af studerende, som har brug for et praktiksted. 
Vi tilbyder praktikforløb eller faste stillinger til personer, som har brug for at finde en afklaring i sociale relationer, eller som har brug for at finde ud af arbejdsmæssige muligheder eller begrænsninger. 
Det ligger dybt i vores DNA, at vi skal passe på hinanden og gøre en forskel der, hvor vi kan.