mamamemo

 

Vort eget brand mamamemo er jeres garanti for udviklende, sjovt og farverigt legetøj i høj kvalitet og unikt design til glæde og gavn for alle legebørn.  

 

Vores målsætning for mamamemo, og produkter generelt fra AM Leg er, at kunne tilføre legetøjsmarkedet kvalitetslegetøj med et højt pædagogisk indhold, samt at være en troværdig leverandør, som vore kunder altid kan have tillid til på disse områder. På denne måde vil vi være med til at øge kvalitetsniveauet på markedet fremover til gavn for alle legebørn og vore kunder.

 

Ikke mange er klar over, hvad mamamemo står for, eller om det overhovedet står for noget. Det gør det, og er bestemt et meget personligt Brand-navn. Navnet kommer fra ejerne, Anette og Poul Eriks 4 børn, da de ønskede et deres nye Brand skulle have en personlig betydning. Det fik det, og de valgte at tage de 2 første bogstaver i børnenes navne Marie, Mads, Mette og Morten, som sammensat blev til mamamemo.

 

 

 


mamamemo rummer flere forskellige slags legetøj, og herunder ser du forskellige eksempler. Flere varer/varegrupper kommer til løbende i takt med, at vi finder på nyt :-)